Menu

Ondersteunend medewerkers Corona diagnostiek

Aantal uren: in overleg (werktijden ca. tussen 16.00 en 22.00 uur) | Locatie: Utrecht Overvecht (hoofdkantoor)

Wil jij ervaring opdoen in het laboratorium?

Wij zoeken
Ondersteunend medewerkers Corona diagnostiek
Met als hoofdtaak Corona pré-analyse

Locatie: Utrecht Overvecht
Ervaring: beginnend
Vakgebied: Microbiologie, Moleculaire technieken
Dienstverband: flexibel inzetbare oproepkrachten
Sluitingsdatum: doorlopend

Saltro en coronavirus diagnostiek

Saltro zet zich in om zinvol bij te dragen aan de bestrijding van de coronavirus pandemie door op een snelle en zorgvuldige wijze Corona diagnostiek te bieden aan zorgverleners en patiënten. Wij werken aan het verder opschalen van onze diagnostiek en vergroten van de flexibiliteit in ons aanbod door de aanschaf van snel diagnostiek (GeneXpert platforms) en aanbod van hoog volume diagnostiek (Pantherplus platform). Daarnaast volgen wij nauwlettend ontwikkelingen op het gebied van POC testen voor Corona diagnostiek en wordt geëxperimenteerd met mobiele diagnostiek aanbod.

Je werkzaamheden

Voor de ondersteuning bij deze ontwikkelingen zoeken wij studenten MLO/HLO of andere geïnteresseerden met een medische achtergrond, die ons willen helpen bij het verwerken van  binnengekomen test-materiaal. Het gaat hierbij om de voorbereidingen die nodig zijn voordat de analyse kan plaatsvinden.
De werkzaamheden verlopen altijd volgens afgesproken werkwijze en waar nodig met persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat voorop, je werkt tenslotte met mogelijk met Corona besmet materiaal. Je pakt het materiaal uit en maakt dit schoon, registreert de nodige gegevens in de systemen en voorziet het materiaal van de nodige etiketten.
Als jouw kennis en ervaring dat toelaat, pipetteer je het materiaal in de nodige buizen. Mocht je een studie MLO of HLO volgen, dan bekijken we welke (analyse)werkzaamheden je daarnaast eventueel kunt oppakken.

Microbiologie laboratorium bij Saltro

Saltro biedt diagnostische ondersteuning en advisering aan huisartsen en andere zorgverleners in de eerstelijns zorg. Ons team van het microbiologisch laboratorium bestaat uit vijfentwintig collega’s. Wij dragen zorg voor het medisch microbiologisch onderzoek naar infecties die  voorkomen bij patiënten binnen de huisartsenpraktijk en de verpleeg en verzorgingshuizen. De meeste bepalingen voeren we uit in ons eigen laboratorium, we werken daarnaast nauw samen met het UMC Utrecht.

Wat we van jou vragen

Vanzelfsprekend ben je secuur en gericht op kwaliteit en resultaat, bewaar je ook tijdens hectiek het overzicht en leer je graag nieuwe dingen.
Ook ben je:
• Minimaal 18 jaar en bij voorkeur studeer je aan met MLO/HLO of heb je deze afgerond. Geïnteresseerden met een andere medische achtergrond of studie nodigen we ook uit om te reageren.
• kritisch naar jezelf.
• flexibel inzetbaar en hebt geen bezwaar tegen werken buiten kantoortijden. Werktijden zijn afhankelijk van de hoeveelheid te verwerken testen. Naar verwachting zullen dagelijks de werktijden tussen 16 en 22 uur liggen.

Wat wij jou te bieden hebben

• Een ambitieuze werkgever en een collegiaal team. We willen met de beste diagnostiek een relevante bijdrage leveren aan het bestrijden van de pandemie.
• Een marktconform salaris op basis van de geldende arbeidsvoorwaardenregeling van Saltro, afhankelijk van opleiding en ervaring FWG 25, 30 of 35 (wij volgen de salarisschalen van de CAO Ziekenhuizen). Aangevuld met 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Nog vragen of direct solliciteren?

Wil jij een relevante bijdrage leveren aan het bedwingen van de Coronavirus-pandemie en heb je de benodigde kwaliteiten in huis? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie. Klik op de sollicitatiebutton en reageer! Deze vacature wordt gesloten als wij de kandidaten hebben gevonden die bij ons passen.

Wil je meer weten? Désirée van der Veld - van Geuns (maandag t/m donderdag via 06-54218665 of d.vanderveld@saltro.nl) helpt jou graag met het beantwoorden van jouw vragen over deze functie of de afdeling.

Een belangrijke voorwaarde om bij Saltro te kunnen werken is een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Het natrekken van referenties kan, in overleg, deel uitmaken van de selectieprocedure.

Wie wij zijn

Saltro is een medisch diagnostisch centrum voor met name eerstelijns diagnostiek. Met in totaal ruim 550 medewerkers verricht Saltro bloedafname, laboratoriumonderzoek, Functieonderzoek en ondersteunen we Trombosedienst cliënten door hen te leren zelf te meten en te doseren.
Wil je meer weten over Saltro en wat wij doen? Kijk dan op www.saltro.nl/over-saltro