Menu

MLO en HLO Analisten Microbiologie

Aantal uren: min. 28 -36 uur max.   |  Locatie: Utrecht (hoofdkantoor)

Gaat jouw bloed van virussen sneller stromen?

                                                  Wij zoeken

                            MLO en HLO Analisten Microbiologie                      

                                Met als hoofdtaak COVID diagnostiek


Locatie: Utrecht Overvecht
Ervaring: professional
Vakgebied: Microbiologie Moleculaire technieken
Dienstverband: min 28, max 36 uur per week en flexibel inzetbare oproepkrachten
Sluitingsdatum: doorlopend


Saltro en coronavirus diagnostiek

Saltro zet zich in om zinvol bij te dragen aan de bestrijding van de coronavirus pandemie door op een snelle en zorgvuldige wijze COVID diagnostiek te bieden aan zorgverleners en patiënten. Wij werken aan het verder opschalen van onze diagnostiek en vergroten van de flexibiliteit in ons aanbod door de aanschaf van snel diagnostiek (GeneXpert platforms) en aanbod van hoog volume diagnostiek (Pantherplus platform). Daarnaast volgen wij nauwlettend ontwikkelingen op het gebied van POC testen voor COVID diagnostiek en wordt geëxperimenteerd met mobiele diagnostiek aanbod.

Je werkzaamheden

Voor de ondersteuning bij deze ontwikkelingen zoeken wij voor de duur van minimaal 6 maanden MLO en HLO analisten die ons willen helpen bij de uitvoer van het volledige COVID-19 diagnostisch proces. Dat wil zeggen ontvangst en voorbereiding van materialen, uitvoeren van de analyses op de beschikbare apparatuur en verwerken van de uitslagen. Zie jij altijd de (verbeter)mogelijkheden? We dagen je uit jouw kennis en kwaliteiten in te zetten en actief bij te dragen aan het succes van onze diagnostiek

Er wordt in beginsel gewerkt op basis van een dienstenrooster van 7 dagen per week met werktijden tussen 7.00 uur en 18.00 uur. Als de vraag naar diagnostiek toeneemt, wordt de capaciteit verder verhoogd door het rooster te verruimen met avond en indien noodzakelijk ook nachtdiensten.

Microbiologie laboratorium bij Saltro

Saltro biedt diagnostische ondersteuning en advisering aan huisartsen en andere zorgverleners in de eerstelijns zorg. Ons team van het microbiologisch laboratorium bestaat uit vijfentwintig collega’s. Wij dragen zorg voor het medisch microbiologisch onderzoek naar infecties die  voorkomen bij patiënten binnen de huisartsenpraktijk en de verpleeg en verzorgingshuizen. De meeste bepalingen voeren we uit in ons eigen laboratorium, we werken daarnaast nauw samen met het UMC Utrecht.

Wat we van jou vragen

Vanzelfsprekend ben je gericht op kwaliteit en resultaat, bewaar je ook tijdens hectiek het overzicht en leer je graag nieuwe dingen.
Ook heb je:
• Minimaal (bijna) je MLO/HLO-diploma in de richting van Medische Microbiologie. Ervaring met moleculaire technieken in het bijzonder op de genoemde platforms is een grote pré.
• Een kritische blik naar jezelf en bereidheid te investeren in je eigen ontwikkeling.
• Een flexibele instelling, je bent flexibel inzetbaar en hebt geen bezwaar tegen werken buiten kantoortijden.

Wat wij jou te bieden hebben

• Een ambitieuze werkgever en een collegiaal team. We willen met de beste diagnostiek een relevante bijdrage leveren aan het bestrijden van de pandemie.
• Een marktconform salaris op basis van de geldende arbeidsvoorwaardenregeling van Saltro, afhankelijk van kennis en ervaring FWG 40, minimaal € 1.984 en maximaal € 2.937,- of FWG 45, minimaal € 2.251 en maximaal € 3.225,- bij een fulltime dienstverband (wij volgen de salarisschalen van de CAO Ziekenhuizen). Aangevuld met 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
• Overwerk (>36 uur) en nachtdiensten worden extra beloond met een overwerktoeslag en ORT.

Nog vragen of direct solliciteren?

Wil jij een relevante bijdrage leveren aan het bedwingen van de Coronavirus-pandemie en heb je de benodigde kwaliteiten in huis? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie. Klik op de sollicitatiebutton en reageer! Deze vacature wordt gesloten als wij de kandidaten hebben gevonden die bij ons passen.

Wil je meer weten? Onze kernanalisten Marleen van der Kellen en Sjoerd Peeters (030 – 236 1155) vertellen je graag alles over onze afdeling.

Een belangrijke voorwaarde om bij Saltro te kunnen werken is een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Het natrekken van referenties kan, in overleg, deel uitmaken van de selectieprocedure.

Wie wij zijn

Saltro is een medisch diagnostisch centrum voor met name eerstelijns diagnostiek. Met in totaal ruim 550 medewerkers verricht Saltro bloedafname, laboratoriumonderzoek, Functieonderzoek en ondersteunen we Trombosedienst cliënten door hen te leren zelf te meten en te doseren.
Wil je meer weten over Saltro en wat wij doen? Kijk dan op www.saltro.nl/over-saltro